Airbrush Kit - Nabíjateľné Akumulátorové Non-Upchávaniu Vysoko-Tlak Vzduchu Kefa Zbraň S 0,3 Mm Tryska

Airbrush Kit - Nabíjateľné Akumulátorové Non-Upchávaniu Vysoko-Tlak Vzduchu Kefa Zbraň S 0,3 Mm Tryska

Elektrické Náradie
€37.09 €28.93
Na sklade
(0 Recenzie)

Airbrush Kit - Nabíjateľné Akumulátorové Non-Upchávaniu Vysoko-Tlak Vzduchu Kefa Zbraň S 0,3 Mm Tryska

[Krásy Stroj] Román štruktúra, široké spektrum použitia: štýlový vzhľad, non-porézne tela.Prenosné a kompaktné rozmery, ľahko sa prenáša okolo.Nižšia úroveň tlaku je 20PSI, ideálny pre airbrush make-up.Vyššie 27PSI je špeciálne navrhnutý pre airbrush maľovanie oblasti: umenie maľba, cake decoration, manikúra, remeslá, model sfarbenie, ilustrácie, dočasné tetovanie, koníčky, atď.

[Airbrush Súprave s Kompresorom] sa Dodáva s akumulátorom, ktoré možno používať nepretržite dlhšie ako 60 minút, stačí nabiť cez USB port pomocou power banku, notebooku alebo akékoľvek nabíjačku USB (Typ C).Tento prenosný airbrush má kontrolku na bezdrôtový telo airbrush ak chcete zobraziť úroveň nabitia batérie, čo vám umožní priniesť svoje umelecké zručnosti na prácu, nech ste kdekoľvek.Poznámka: uistite sa, že použiť 5V/1A alebo 5V/2A adaptér, aby sa zabránilo poškodeniu batérie.

[Nastaviteľné 3-úroveň tlak vzduchu] Naše inovované airbrush poskytuje zvýšený tlak vzduchu úprava nastavenia, poskytuje 3 tlaku vzduchu voľby (23 psi, 36 psi a 48 psi) pre vaše umelecké diela, môžete dosiahnuť požadovaný efekt a bez námahy .

[3 Rôznych Kapacít Poháre] vieme, že každý projekt si vyžaduje rôzne tekutiny kapacitu, čo je dôvod, prečo naše airbrush farby kit je dodávaný s tromi rôznymi pohár veľkosti - 10CC, 20CC a 40CC.

[0,3 mm Tekutiny Tryska] Naše airbrush súprava je vybavená 0,3 mm tekutiny tryska, zabezpečuje vysokú presnosť a podrobné práce.Toto jemné trysky, spolu s rôznymi nastavenia tlaku, vám umožní pracovať na zložitých vzorov bez strácať príliš veľa maľovanie atramentu.Nechajte svoju kreativitu toku námahy, ako si priniesť svoje nápady s neporušenom detail a presnosť.

Farba:Zlatá

Materiál:Kov

Obsah Balenia:

1 * bezdrôtový striekacie pištole

3 * objemová poháre

4 * farby, štetce

1 * kvapkadla

1 * USB kábel

5 * čistiace kefy

5 * čistiace ihly

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: z448838

Názov Značky FGHGF
Pôvod Kontinentálna Čína

Hodnotenie Zákazníkov

Platné meno sa vyžaduje
Platné priezvisko je požadované
Platný e-mail je potrebné
Platné revízie je potrebné

Príbuzné produkty:

© Zrubterchova.sk Všetky Práva Vyhradené.