2 ks Kovové Dekorácie Rozprávková Záhrada Vklad Vklad Light Black Dvore Dekorácie Na Trávniku,Terase,Dvore

2 ks Kovové Dekorácie Rozprávková Záhrada Vklad Vklad Light Black Dvore Dekorácie Na Trávniku,Terase,Dvore

Vonkajšie Osvetlenie
€41.58 €32.02
Na sklade
(0 Recenzie)

Vyrobená z vysoko kvalitného kovového materiálu, nie je ľahké , roztomilý a pohyblivé.

Nádherný doplnok do vášho trávnika a domova, to je určite, aby oživiť svoj dvore, trávnik, jazierko, záhradné.Táto záhrada socha je tiež zábava pre darček pre svoju rodinu a priateľov, ako Deň matiek, narodenín, kolaudačné párty a svadby darček.

s Socha Osvetlenie vášho trávnika a záhrady v noci s touto očarujúce víla dievčatá socha predstavovať, ktoré emitujú svietiť ako slnko zapadá a obloha sa zatiahne.Absorpciu slnečného žiarenia počas dňa, tento rozkošný trávnik ornament využíva slnečnú energiu na svetlo noci.

Jednoduchá inštalácia: Tieto Kovové Víla solárne byť vykonané v priebehu niekoľkých minút.Kovové víly sú prvýkrát uvedené na drevené koly, potom pribitý na mäkkom teréne pod priamym slnečným svetlom a zavesil sa solárne lampy.Tam je tienidlo.Prosím trvať, než sa nabíjanie.

S dekoratívne Osvetlenie pre trávniky, dvoroch, dvere, obývacie izby, jedálne, spálne, bary, kluby, dvoroch, svadby a iné miesta, zažiť romantické a teplé .

Farba: Čierna

Materiál: železo

Obsah Balenia:

2 x Black Dvore Dekorácie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Čas nalodenia: Všetky výrobok môžeme doprava sa v 3~8 deň v týždni, na väčšinou sme podľa objednávky zákazníka čas na balenie a preprava, musíme starostlivo skontrolujte kvalitu tovaru, predtým, než Loď, Tak si nejaký čas, aby sa s nimi manipulovalo.O sledovacie číslo update: Ak váš sledovacie číslo je žiadne logistické informácie, ako tisíce balíky zaslané do iných krajín, logistických spoločností nemal aktualizácia logistické informácie, prosím, kontaktujte nás prvýkrát, Prosím, láskavo nie sú priamo otvoriť sporu.Sme prvý čas pre vás riešenie!Alebo môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

sku: z439353

Pôvod Kontinentálna Čína
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Certifikácia ŽIADNE

Hodnotenie Zákazníkov

Platné meno sa vyžaduje
Platné priezvisko je požadované
Platný e-mail je potrebné
Platné revízie je potrebné

Príbuzné produkty:

© Zrubterchova.sk Všetky Práva Vyhradené.