Pádlo Raketa Taška Pádla Puzdro, Vodotesné Kajak, Pádlo Taška Pádla Skladovanie Taška Na Cestovanie Kajak Čln

Pádlo Raketa Taška Pádla Puzdro, Vodotesné Kajak, Pádlo Taška Pádla Skladovanie Taška Na Cestovanie Kajak Čln

Vodné Športy
€12.78 €8.31
Na sklade
(0 Recenzie)

Zips dizajn umožňuje otváranie a zatváranie pohodlné.Stojan a opotrebeniu.Poskytuje odpruženie ochranu pred tvrdé dopady.Ideálny pre kayaking.

Špecifikácia:

Názov: pádlo taška

Materiál: Tkanina-Oxford látky, výplň-EPE pearl bavlna

Veľkosť Produktu:

Dĺžka cca 60 cm/23.62 v

Šírka cca 25 cm/9.84 v

Čistá hmotnosť: 195 g

Farba: Čierna

Balenie Zoznam:

1* Pádlo Raketové Kryt, Taška (okrem iných exponátov)

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vynikajúce Spracovanie: výnimočnú pozornosť k detailu, to pádlo raketové kryt, taška sa môže pochváliť pádlo-montáž dizajn, ktorý zaručuje maximálnu ochranu proti poškodeniu.Vyrobené z vysoko materiálov, zabezpečuje dlhú životnosť a spoľahlivosť.

2.Ľahko Pracovať s: zips dizajn tohto Pádlo Raketové Kryt, Taška zabezpečuje bezproblémové otváranie a zatváranie, zatiaľ čo elastické šnúrkou kábel spárované s ľahký-k-pracovnej-s otvorením môže byť dotiahnuté chrániť svoje rakety pred poškriabaním a poškodením.

3.Vynikajúcu Trvanlivosť: Udržujte svoje pádlo raketové izolovaný od všetkých a opotrebeniu s našimi tvrdé a pružné Oxford tkaniny pokrytie vak, navrhnutý tak, aby poskytol dlhodobý a robustný obrany proti poškriabaniu a poškodeniu.

4.Viaceré Účely: S našou pádlo raketové kryt, taška, môžete chrániť svoje rakety pre mnohých športov.Na EPE pearl bavlna plnka poskytuje bezkonkurenčnú odpruženie ochranu pred nárazmi a modriny pri cestovaní alebo preprave.

5.Široký Rozsah použitia: Chrániť svoje pádlo pred poškriabaním, prachom a vodou s našimi Pádlo Raketové Kryt, Taška.Ideálny pre komplexné aplikácie na člny, kanoe a kajaky, táto taška vyhovuje väčšine pádla, udržať ich v bezpečí.

sku: z14400

Pôvod Kontinentálna Čína

Hodnotenie Zákazníkov

Platné meno sa vyžaduje
Platné priezvisko je požadované
Platný e-mail je potrebné
Platné revízie je potrebné

Príbuzné produkty:

© Zrubterchova.sk Všetky Práva Vyhradené.