Vlnená Plsť Leštenie Kolies Disk Výkonné Funkcie Premium Nárazníkov Kolesa Pad Vhodný na uhlovú Brúsku

Vlnená Plsť Leštenie Kolies Disk Výkonné Funkcie Premium Nárazníkov Kolesa Pad Vhodný na uhlovú Brúsku

Elektrické Náradie
€1.57 €1.16
Na sklade
(0 Recenzie)

Popis:

Funkcie:

Univerzálny Leštiaci Pad: univerzálny vlnená plsť poľský podložka je navrhnutá tak, aby účinne poľských a vosk rôznych povrchoch.Naše vlnená plsť leštenie kolies disk zaisťuje vynikajúci výkon a trvalú odolnosť.

Premium Nárazníkov Koliesko: Skúsenosti silný funkciu nášho premium nárazníkov kolesa pad pre profesionálne leštenie výsledky.Naše leštenie koleso je vyrobené z elastickej a oteruvzdorné materiály, zabezpečiť spoľahlivú a dlhotrvajúci výkon.

Vhodný na uhlovú Brúsku: Táto vlna sa cítil leštenie kolies je špeciálne navrhnutý tak, aby boli kompatibilné s uhlové brúsky, poskytuje pohodlie a jednoduchosť použitia.Dosiahnutie cieľovej na sklo a keramické povrchy s našimi vlnená plsť leštenie kolies disk.

Efektívne Leštenie a Voskovanie: chcete Ušetriť čas a námahu s našimi vlnená plsť leštenie koliesko, navrhnutá pre účinné a efektívne leštenie a voskovanie.Poľský a obnoviť prirodzenú krásu mramoru, kamenný povrch s našimi odolné vlnená plsť a leštenie.

Zákaznícky Servis: S spokojnosť zákazníka ako našou prioritou, ponúkame spokojnosť servis pre všetkých našich tovaru.Ak máte akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte nás v čase.Budeme vám odpovie akonáhle je to možné.

Špecifikácie:

Materiál: Vlna Cítil

Veľkosť: 100*16 mm

Poznámky:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

Balenie Obsahuje:

5 ks*Vlna Leštenie Kolies Disk

sku: z133137

Názov Značky ACCHAMP
Pôvod Kontinentálna Čína

Hodnotenie Zákazníkov

Platné meno sa vyžaduje
Platné priezvisko je požadované
Platný e-mail je potrebné
Platné revízie je potrebné

Príbuzné produkty:

© Zrubterchova.sk Všetky Práva Vyhradené.