1Set Batérie Miesto Zvárač, Ručné 11 Gears Nastaviteľné Náhradné Diely, Príslušenstvo Pre 18650 Batérie, Zváranie Niklu Listy Žehlička

1Set Batérie Miesto Zvárač, Ručné 11 Gears Nastaviteľné Náhradné Diely, Príslušenstvo Pre 18650 Batérie, Zváranie Niklu Listy Žehlička

Nástroje
€48.99 €36.74
Na sklade
(0 Recenzie)

Žiadne bodové zváranie pero ------ Žiadne bodové zváranie pero je potrebné, keď ide von, alebo doma.Tento handheld bodové zváranie stroj nevyžaduje ďalšie bodové zváranie pero a je ľahko vykonávať kdekoľvek.Zabudovaný zdroj napájania a spájkovacie pero sú spojené do jednej, takže je ľahké spájky bez potreby externého spájkovacie pero.

Široko používaný - vhodné pre valcové batéria, ako 18650/26650/36650, mobilného telefónu, batérie a elektronických zariadení, ktoré sú potrebné batérie.Miesto zvárač môže byť použitý na nahradenie elektronických zariadení poškodený v dôsledku batérie poškodenie, vymeňte batériu a znovu ho používať (podobný ručné elektrické vŕtačky), úsporu finančných prostriedkov a ochranu životného prostredia.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE - len 2 tlačidlá, tlačidlá na naše miesto zvárač sú označené pre jednoduché použitie.Batérie miesto zvárač nie je potrebné nechať palm našich rukách.Stlačte tlačidlo napájania a podržte tlačidlo na boku na 2 sekundy so svojimi prostredníkom, stlačte výstroj nastavenie tlačidla na hornej raz so svojím ukazovákom a potom podržte ho 2 sekundy nastaviť automatický alebo manuálny režim.

11 Nastaviteľné Gears - miesto zvárač má 11 nastaviteľným výstupným právomoci, ktoré môžu byť upravené podľa rôznych materiálov, ste na mieste zvaru. 1-3 gears pre mobilného telefónu, batérie, 3-6 gears pre 0,1 mm nikel dosky, 6-11 gears pre 0.12-0.15 nikel dosky.To môže bodové zváranie viac ako 200-krát na jedno nabitie.

Viaceré opatrenia na ochranu - To je mini vreckový miesto zvárač, ale má vysoko kvalitné polymérová batéria, preplatok ochranu, teplotu ochrany, skratu, ochrana, abnormálne batérie, teplota, alarm a off-zem zváranie funkciu, ako aj nízke cell napätie alarm .Ultra-nízka spotreba energie, dlhšia výdrž v pohotovostnom režime.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:Kov

Obsah Balenia:

1 nastavte x zvárač šperky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: z130721

Pôvod Kontinentálna Čína

Hodnotenie Zákazníkov

Platné meno sa vyžaduje
Platné priezvisko je požadované
Platný e-mail je potrebné
Platné revízie je potrebné

Príbuzné produkty:

© Zrubterchova.sk Všetky Práva Vyhradené.